ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ISO

Η εταιρεία μας συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς σχετικά με τα ποιοτικά, τα περιβαλλοντολογικά και τα πρότυπα ασφάλειας δεδομένων. Τα διεθνή πρότυπα που ακολουθεί η εταιρεία είναι τα παρακάτω:

Πρότυπο EN ISO 9001:2015

Πρότυπο ΕΝ ISO 14001:2015

Πρότυπο ΕΝ ISO 27001:2013

Οι νέες μας εγκαταστάσεις ακολουθούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και μπορούν με χαρά να υποδεχθούν πελάτες και εργαζόμενους ΑΜΕΑ.

Οι πιστοποιήσεις μας ξέφυγαν από τα τετριμμένα όταν πιστοποιηθήκαμε Hardox® Wearparts.

Δείτε τις πιστοποιήσεις μας εδώ

HARDOX®
WEARPARTS
CENTER

Η πιστοποίηση HARDOX® WEARPARTS, που λάβαμε το 2016, κατοχύρωσε την συνεργασία μας με το παγκοσμίου φήμης χαλυβουργείο SSAB. Με βάση την συγκεκριμένη διάκριση προμηθεύουμε στους πελάτες μας αυθεντικά αντιτριβικά υλικά HARDOX®, τα οποία έχουν κατεργαστεί σύμφωνα με τα πρότυπα τεχνολογίας και ποιότητας που έχει θέσει η SSAB. Ως HARDOX® WEARPARTS μπορούμε να δώσουμε στους πελάτες μας λύσεις και τεχνογνωσία σχετικά με την κατάλληλη κατεργασία και τις ιδιότητες των υλικών Hardox®.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ HARDOX®:

Το HARDOX® αποτελεί τον πιο γνωστό αντιτριβικό χάλυβα, διατηρώντας την σκληρότητά του σε όλο του το πάχος, προσφέροντας μεγάλη διάρκεια ζωής και υψηλή παραγωγικότητα ακόμα και στα πιο ακραία περιβάλλοντα.
Η σκληρότητα του HARDOX® μειώνει την πιθανότητα φθοράς, καθώς οι ακμές, εκεί όπου ξεκινάει η φθορά του υλικού, δεν επηρεάζονται. Βρίσκεται σε όλο το πάχος του και όχι μόνο στην επιφάνεια. Η σκληρότητα δεν αποτελεί εμπόδιο για την διαμόρφωση του συγκεκριμένου χάλυβα. Υπάρχει σε πολλές διαφορετικές παραλλαγές, ανάλογα με την σκληρότητα που διαθέτει, ώστε να συνάδει με την κάθε διαφορετική χρήση.
Η δυσθραυστότητα του HARDOX® είναι αυτό που την διαφοροποιεί απο τους κοινούς αντιτριβικούς χάλυβες. Δίνει την δυνατότητα του στραντζαρίσματος, της διαμόρφωσης και της συγκόλλησης, χωρίς να προκληθεί καμία ρωγμή ή σπάσιμο του υλικού. Σε περιπτώσεις ακραίου περιβάλλοντος, όπου η αποτυχία του υλικού μπορεί να προκαλέσει απρόβλεπτες και δαπανηρές συνέπειες, το HARDOX βοηθάει στην ελαχιστοποίηση του κινδύνου. Τα προνόμια της δυσθραυστότητας του HARDOX® είναι πως μπορεί να δεχτεί δυνατά χτυπήματα, χωρίς να παραμορφωθεί και μπορεί να αντισταθεί στις ρωγμές εάν υποβληθεί σε πλαστική παραμόρφωση.
Η πλάκα HARDOX® έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Μπορείτε να μεγιστοποιήσετε και τα δύο επιλέγοντας τη σωστή πλάκα για την εφαρμογή ανάλογα με τις απαιτήσεις αυτής. Παράλληλα, προσφέρει μείωση του βάρους των εφαρμογών με τη μείωση του πάχους του υλικού που απαιτεί πλέον η κατασκευή.
arrow-right
Περισσότερες πληροφορίες:

www.hardoxwearparts.com | www.ssab.com

Μετάβαση στο περιεχόμενο