ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ

Η Delmetal αποτελεί μια αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο της κατεργασίας και εμπορίας μετάλλου με έδρα την Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου στην Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία κατέχει πολυετή παρουσία στο χώρο της εμπορίας και επεξεργασίας σιδήρου από το 1974, αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος συνεργάτης με ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορουν τομείς.
Τα γερά θεμέλεια οδήγησαν την εταιρεία στην απόκτηση μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας για την κάλυψη μεγάλου εύρους μεταλλοτεχνικών εργασιών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέλημά μας η συμβουλευτική ενημέρωση των πελατών μας για τα νέα υλικά που θα τους εξυπηρετήσουν στις κατασκευές τους

Η προσπάθειά μας αυτή διευκολύνεται μέσω της συνεργασίας μας με το Σουηδικό χαλυβουργείο SSAB που μας τροφοδοτεί με πληροφορίες, ενημερώσεις και εκπαιδεύσεις για τα νέα υλικά. Ως συνεργάτες Hardox® Wearparts μπορούμε να διασφαλίσουμε όχι μόνο την σωστή επιλογή υλικού αλλά και την απόλυτα ασφαλή θερμική κατεργασία και διαμόρφωση του στα στενά όρια που τίθενται από τους κατασκευαστές.

Το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό μας, αποτελούμενο από μηχανολόγους με πολυετή εμπειρία στην κατεργασία μετάλλου, έχει επιμορφωθεί με τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις και σεμινάρια ώστε να παρέχει άρτια ενημέρωση σχετικά με τα υλικά και τις κατεργασίας τους. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την μεγαλύτερή μας επένδυση όντας πηγή έμπνευσης και εξέλιξης, ενισχύοντας παράλληλα το εταιρικό μας κύρος

ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΣ
ΣΗΜΕΙΑ

Νέα μηχανήματα
με υψηλή
ταχύτητα και ποιότητα

Ειδικά υλικά
για κάθε χρήση

Δυνατότητα ιχνηλάτησης
της φάσης κατεργασίας
που βρίσκεται η παραγγελία
απο τον πελάτη

Έμπειρο και εκπαιδευμένο
προσωπικό

Μεγάλη ταχύτητα
απόκρισης στη παραγγελία
με σύντομα
χρονοδιαγράμματα

Συμβουλευτικές εργασίες
για την χρήση των κατάλληλων
υλικών στις εκάστοτε κατασκευές
των συνεργαζόμενων εταιριών

Υψηλή ποιότητα τελικού αποτελέσματος που μειώνει το πλήθος και τον χρόνο των επιπρόσθετων κατεργασιών

Μετάβαση στο περιεχόμενο